Fagurele de miere
Un ciorchine de celule hexagonale de ceara care umplu interiorul unui stup de albine, este extrem de nutritiv si plin de vitamine, iar ecoul starnit in jurul proprietatilor tamaduitoare ale fagurelui de miere nu este deloc o noutate, oamenii cunoscand si folosind fagurele de miere in scopuri vindecatoare de mii de ani. Putina lume stie insa, cat de eficiente sunt tratamentele cu produse apicole mai putin populare, cum ar fi fagurele de miere, un alt produs minune al stupului, care poseda calitati terapeutice uimitoare.
Astfel, acest produs minune al stupului a fost folosit dintotdeauna cu succes in:
• tratarea racelilor;
• combaterea afectiunilor ficatului, rinichilor, stomacului;
• ameliorarea starilor de covalescenta;
• tratarea paradontitei;
„Tellus ut elit telluctus.”
„Lorem ipsum dolor sit amet.”
Compozitia fagurilor de miere este foarte complexa. Ei contin mai multe produse apicole in forma lor cea mai pura: miere, polen, propolis si ceara, motiv pentru care aduc organismului numeroase beneficii.
• Curata si dezinfecteaza cavitatea bucala
• Contribuie la tratarea racelilor, tusei si durerilor de gat
• Intareste imunitatea
• Amelioreaza bolile cailor respiratorii
• Continut mare de vitamine, enzime, polen si antioxidanti
• Celulele de miere ale fagurelui contin nutrienti esentiali
• Antioxidantii din fagure pot sustine sanatatea inimii
• Favorizeaza metabolizarea glucozei
• Contribuie la protejarea ficatului
• Reprezinta o alternativa pentru alti indulcitori artificiali
• Favorizeaza un somn mai bun
Exista suficiente dovezi stiintifice care sustin aceste beneficii. Asa ca data viitoare cand ti-e pofta de o gustare dulce, ia o bucata de fagure si bucura-te de beneficiile excelente pe care acesta le are pentru corpul tau!